Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris med påminnelse om godhet i dessa mest onda tider. Bild från Wikipedia.


Visdomsman

Mandela är för sin kontinent,
bland det bästa som någonsin hänt,
han sår hjälpt att hela,
nu mera jämlikt Man dela,
från ont till gott har mycket vänt.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-30 08:29



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
snyggt.. ! och fint..:)
2012-04-30

  Blåbäret
godhet som sprider sig likt ringar på vattnet
och vi alla måste hjälpas åt
att skicka vidare
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick