Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirringen är total när det bara finns sändare och inga mottagare

 

Jag läser de orden som lyser mot mig på skärmen. Jag vet vad orden betyder. Jag läser utifrån mig och tror mig veta att jag har förstått även allt som inte står. Jag ser inte att du skrivit något annat mellan raderna. Utifrån dig.

Jag svarar och du förundras och svarar och jag förundras över det svar jag får.

Två sändare på olika frekvens och ingen mottagare.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-01 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så klockrent!
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP