Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I lekparken med barnbarn.


Att lära av barnen


Jag undrade hur det hela skulle utveckla sig


men hann knappt fram till lekparken förrän

de barn som fanns där slog sig i lag med varandra


och pratade inbördes som om de alltid känt varandra


och fann på gemensamma upptåg som vägmålning och

leta katt så jag blev helt förskräckt ty plötsligen fanns

bara ett av barnbarnen kvar och jag fick ge mig ut och leta


Som väl var fanns en mamma som hjälpte mig då jag inte

är så rörlig längre med min rollator


Tillsammans fann vi de bortsprungna

som inte alls kunde förstå min oro...


"Edra hjärtan vare inte oroliga"

Oftast är min egen oro

farligare än den fara

som jag oroas för...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-02 08:57



Bookmark and Share


  Maria T
Visst blir man orolig
om ett barn försvinner
2012-05-03

  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2012-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vi får ha den tilltron till vår Far
att han tar hand om de små.
2012-05-02

  Eva Helene VIP
Om tillit, barns och vuxnas, fint!
2012-05-02

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
superfint...!
2012-05-02

    ej medlem längre
Alltid denna oro man känner...
2012-05-02

  mare VIP
Håller med , tänkvärda ord
2012-05-02

  poetryGirl
fint, Bibbi
2012-05-02

  walborg
Men visst förstår jag Din oro Bibbi - vi har ju ansvaret att förutse faror som barn inte kan räkna ut.
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP