Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken perfekt har tagit ett struptag på kerstin [kategori trams]

 

kramp, ordkramp, när det viktiga ska ner på pränt, det som betyder något, det som är allvaret i mitt liv. alla dessa tankar som aldrig tillåts komma ner med sina värdefulla tecken i rätt ordning. alla dessa känslor som aldrig får ge sin version av saken. alla dessa handlingar som inte kan få visas för vad de egentligen är

bara för att fröken perfekt har tagit ett struptag på kerstin

 

 

kramp

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-05 10:52



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja den känslan finns ibland hos oss alla-men allt du skriver blir ändå bra
2012-05-05

  Casbah* VIP
det finns motmedel.. *ler*

fint skrivet om ett bekymmer som drabbar många..
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP