Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man inte räcker till
eller
när tårarna aldrig slutar rinna




den mörka sidan om vägen

 

du står där allt ljus kommer
du står där i glansen och lapar
du är den alla tittar på

beundrar

du är betydelsefull och stor i allas ögon
du betyder så mycket för så många
du har ingen tanke på din dragningskraft

det intresserar dig inte

det skulle aldrig falla dig in att hänge dig åt högmod
ödmjukhet i all sin styrka äger du 

just därför

 

står du på den ljusa sidan om vägen

 

 

på andra sidan står jag och kan inte komma över då alla bilar kör så rasande fort i en strid ström utan luckor

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-06 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina texter fascinerar alltid...och dina ord ger så mycket läsning...
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP