Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

starka sidor [kategori trams]

 

att vänta har aldrig varit min starka sida 

och vilka är de då

...
...

 

ja, det var väl det

 




Övriga genrer av kerstin skriver VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2012-05-06 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP