Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot mål III



jag vet riktningen
du vet tiden
för nästa steg

låt oss
hand i hand
finna vägen

dit




Fri vers av rebecca d
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-01-31 20:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ett mål att eftersträva minsann....vet man riktningen och får tiden...ja då är det bara att börja gå...hand i hand...mycket mycket vackra rader ditte
2006-02-01

  Rachel Roth
...fint och innerligt
att i ett tilltal
ge hopp
2006-02-01

    Mejja
Kan ju läsas från olika vinklingar men min känsla och tanke går till Herren.
Ja om vi bara ger oss till tåls så blir allt bra. Han vet.
2006-01-31

  Ingrid Nilsson
Jamen, då kan det bara bli bra!Så enkelt.
2006-01-31

    steffe struts
mmm... funderar över om du tänker på gud eller en mänsklig vän..

det fina är att jag kan tolka den som jag vill. fint flyt genom dikten!

stefan
2006-01-31

  abbe nilsson
Jättefin, att gå hand i hand dit är det viktiga
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d