Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utmaning av Shininkagemusha En hejdlös lek med alliterationer, och ett försök till allvar.


Tröskel och träsk

Trasigt troendes
tröstlösheten till trots
trevar jag

jaget jagandes
in i insiktens innersta
innerligt intetsägande
i mitt
mållösa
medvetna maskerande
av avigsidan av andras allvar

andas aska

men meningen
min mänsklighet
människan
innanför
inombords

där dussintals dalande drömmar
samlats
smygande samtal
som söker stötta

ser sin strävans stig
strålande självklar

redan resandes
rotlös, rastlöst, rotlöst

raseriet river
rister riskfaktorer

överväldigande övergivenhet
och!
oövervinnerlig
okuvlighet
osmakligt osminkad

ja jävlar jag ger mig ALDRIG
detta det
detta nu
ni nedlåter nedsänka ner i verkligheten

verkställde varandets viktighet

(men) VARFÖR?!




Fri vers av Doptera
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-12 19:19



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Orden tar med en rad för rad i ett rasande tempo. Tänkvärt och djupgående. Väl skaldat. =)
2012-05-14

  träsnidaren
Ja varför??

Känner igen mig mycket i texten.

Gillade den skarpt och tycker astt den hade en väldigt härlig rytm!
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Doptera
Doptera