Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför varandra

Jag har vuxit ur dig,

Din kropp räckte aldrig

Och då vägen hade vänt ryggen
Likt då du smugglade in mig vid tågstationen
Mellan dina ben
Väntades på dig

För dina slag räckte aldrig till
Du tog slut och jag bildades
För du ville se mig falla i mina skor

Hängas i gardinen,
Utanför psykmottagningen

Donera mitt underliv till en ex porrskådis
Från en av våra hemma lagda filmer

Pumpa mina bröst med uppblåsta kondomer
Och inte minst tatuera in din sats på mina halvor

Då våra skapta barn regnade under oss
Och vi lånade varandra för en livstid

Vi aldrig visste om den skulle ta slut
I nakna hav


Du tog slut
jag bildades


För när vi stod på samma golv utanför varandra

Insåg jag att golvet var för stort för dig,

Större än dig

För att du skulle kunna stå

Men tillräckligt brett
För mig att börja gå,


Ifrån dig.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-18 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln