Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(sanna)

känn mig 
bli ditt stoft 
under dina händers 
ledande ljus 

fly, dina stridande
sanningar 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-19 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo