Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift

världen är förgiftad
det är krossat glas
bakom varje ögonlock
vi står i ring och ser på
hur de hoppar
på hans huvud, hennes fingrar
hur de sparkar, våldtar
ingen lyfter ett finger
ingen lyfter en telefon
männskligheten är förgiftad
det är spillolja
i alla vener
vi står i ringar av apati
smörjer våra ansikten med skit
tomma ögon som iakttar
kanske tittar bort
låter det ske

allt är förgiftat




Fri vers av stannar kvar
Läst 719 gånger
Publicerad 2006-02-01 21:28



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Hm, ja. Du var ju inte där.
2006-02-23

    G.T.F
Mycket bra och stark!
2006-02-11

    Agnieszka
stark, oerhört stark trots att det finns en liten brist i flytet för mig när jag läser den nu.
2006-02-06

    uppåtframåt
Klar favorit!

Brutal och så jävla sann och sådana här smällar i ansiktet behövs det mer av eftersom vi tycks kräva så mycket för att vi ska vakna upp.
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar