Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för mammas skull?

Diskret
lägger han handen
på hennes rygg
och viskar
i hennes öra
Diskret
smeker han hennes lår
och trasar sönder hennes inre
Han -
som kunde varit hennes far...
Hon vill slå honom,
krossa hans käke
och skrika högt om
hur äcklig han känns
Men hon är
Diskret
för vad ska grannarna säga....




Fri vers av Zam
Läst 506 gånger
Publicerad 2004-08-04 00:34



Bookmark and Share


    Barfuss
En annan verklighet för få men ändå så gripande nära..tack för orden
2004-08-06

  Manal
Fcik en sån otäckkänsla inombords..Men bra beskrivet!
2004-08-04

  leopardia
gillar oxå... skrämmande ämne, starkt beskrivet...
2004-08-04

    Göte Holmlund
särskilt sista raderna!
2004-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam