Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädje av lite

jag skiter i pengar
och materiella ting
Min lycka ligger
i mitt grönsaksland
och i andra halvan
utav sängen




Fri vers av Zam
Läst 277 gånger
Publicerad 2004-08-04 00:36



Bookmark and Share


  reback
..att du har insett vad som är viktigt här i livet - inte alla som kommit dit...
2004-08-19

  Pojken i Svart
denna text! Det känns som det är mina tankar du fångat och skrivt ned... Men jag vet att det är dina :) Tack för denna text!
2004-08-04

    Göte Holmlund
är halvan billig i drift?
2004-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam