Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagshandikapp

den skuggar precis ALLT
jag vill göra
min vänstra hand
som är mitt allt
smetar ut varje ord
jag skriver
skuggar sig själv och
bara förstör
den tar sönder ALLT jag vill göra
fördärvar ALLT som jag är
Ett vardagshandikapp
som bara vi vänsterhänta märker.....




Fri vers av Zam
Läst 293 gånger
Publicerad 2004-08-04 00:39



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
hets i den, tack! Inte många år sen man tvingade vänsterhänta att använda höger
2004-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam