Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är inga svanar

Du har nog inte hunnit
tillräckligt långt bort än, kanske
gör du aldrig det men jag tänker inte se
mig om efter dig en enda gång till

Jag antar att du fortsätter bortåt
om jag bara slutar ropa på
dig, så att du får gå
dit du är påväg -

samtidigt som jag vet
att du irrar lika planlöst som
förut, du drömmer om något du inte
känner till, på jakt efter ett liv
som du inte ens vill ha

Jag tänker att du nog snart
är hos någon annan, att det måste
få bli så, hur fel det än känns
så törs jag tänka så

samtidigt som min stora rädsla
är att du ska vända om, nu när jag slagit
följe med någon annan -

och att jag då skulle låta dig
springa ikapp -

trots att körsång
smakar så mycket bättre
än röda Lucky strike




Fri vers av miljas
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-29 22:39



Bookmark and Share


  snej
Du får alltid till sluten så himla bra! Det känns alltid lika roligt att få läsa dina dikter, som är så personliga. Men ändå kan man ta till sig något som jag tror alla kan känna igen sig i.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet