Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-05-30


Hon

 

 

Hon älskar dig

 

Dyblöt

Utan kläder

 

Och

Hon bär ett hjärta

Ner mot golvet

 

Och

Hon ser på dig med ögon

Nyvakna

Gnuggar dem för att veta

Att det är sant

Drömmen

 

 

 

Hon ser på dig med ögon som

Reflektera hela dig

Hon ler med läppar

Som alltid vill kyssa dig

Hon lindar sitt hår

Så som hon trasslat in sig i dig

Hon älskar dig

Med håret på tvären

Och

 

 

 

Hon hoppas du en dag

Ser allt hon ser

När du tittar

i spegeln

i badrummet

Och hon vänder

Spegeln mot sig

så du kan se

Henne

 

 

Hon,

 

 

 

Älskar dig

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-07 16:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig text, full av ljus och passion.
2015-02-08

  agneta pichler
Ja här finns mycket
Känslor gömda
2015-02-08

  Lars Hedlin
Underbart framfört med inlevelse och passion!
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP