Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Om natten
då nattfåglar flyger
då kattdjur jagar
då nattfjärilar vilset flyger omkring

Om natten
när alla sover
tänder stjärnorna hopp
eldflugor dansar på vattnets yta
och månen ler sitt iskalla leende
Om natten
när alla sover




Fri vers av Missi VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-02-02 18:02



Bookmark and Share


  yoyyo
å underbart

fint skrivet
2006-02-05

  Rachel Roth
så mycket märkvärdigt händer under natten
och det har du fångat ....så fint
2006-02-02

  Markattan
Vackert och poetiskt beskriven natt.
2006-02-02

    Bodil Sandberg
Skön lyrik...eldflugor dansar...nattfåglar flyger..månen ler sitt kalla leende..
förtrollande fager diktkonst...
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon