Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen har inga ögon

Vem ser flickan med mörka ögon
hur hon kammar sitt svarta hår
med sina vita fingrar
en iskall natt i november?
vem ser flickan
som sitter uppkrypen på en bänk
gömmer sina tårar i sitt hjärta?


vem ser
de som inget öde har
vem ser
de som täcks av mörkrets mantel
vem kan se
vem vill se
vem ser
förutom den bleka månen
som inga ögon har?




Fri vers av Missi VIP
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-02-02 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon