Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila en vals

Varje steg en dans
golvet minns, vila en vals
så ska du få se.




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-05 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blev jättedans sugen nu!! :D
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström