Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om det där

värld som hejdat
skänker tid
för bara oss
däri kan vi mötas
i all stillhetens kyss

vänder om men tillbaka
alltid lite i taget
som att öppna boken
och aldrig
läsa sista raden

tänk flera tankar
som handlar om mig
för bara oss
nerpackade minnen
i dammig källare
bevarar vi allt

för oss




Fri vers av Laijza
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-18 17:12



Bookmark and Share


  PPQ
det här var riktigt bra så där härligt utan overkill eller övertydlighet. Tydligt men ändå inte skränigt. Riktigt bra.
2008-01-18

  aol
blev så berörd om just att leva och sen,,,,,,,,,
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang