Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi ända år inne på temat ...




To The one and only, whom this concerns ...

... You might not be
my legally wedded wife

but you for sure are
and so allways will remain
to be the very concept
of what I expect
to feel for real
in a perfect life ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-09 23:29



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin text. :)
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP