Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastnat som FAN!








Jag fastnade



blev öde.......................... Med de ensamma
med de sälla
med de nöjda??



saknar i djupet av mitt hjärta
något STORT

Naturen räddade mig...

Blöt sank mark
Doftar som liv efter att ha utfört nåt stort,.

DOFTAR
..........................................................


Livet eller kanske döden...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 177 gånger
Publicerad 2012-06-10 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans