Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fredag

Katten min jamar
väcker mig såklart
stiger upp ur min sköna säng
släpar mig upp till frukosten
och får höra orden "glömt att handla"
klarar mig på bröd och smör
och den där osten jag inte gillar


står framför badrummet
upptaget såklart
man har ju syskon


ok, nästa steg: klädsel
jeans och den där tröjan
eller den där....
eller vänta, den där vill jag nog ha istället....


skorna på
klockan fem över åtta
kastar mig upp på cykeln
hinner precis i tid
men svetten klibbar i ryggen
var det värt det?


tuggar på pennan
matteprov
knappar in tal på miniräknaren
suckar nervöst
tiden går....


kommer inanför dörren
kastar väskan i ett hörn
äntligen helg


myser med chips i soffan
kollar på gammal film
går sedan i säng

sammanfattning:


en helt vanlig fredag


 




Fri vers av Missi VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-02-03 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon