Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kåthet mot en annan kåthet

 

längtan så stark,
i ömhet, närhet, drömmar, kärlek,
rus i drömmar som drömmer drömmar
mot
en annan verklighet

 

hudar nära, där går de mot varandra

 

har du dansat så där nära,
tryckt din kåthet mot
en annan kåthet

 

då vet,

du

 

 

drömmars drömmar mot,
en annan

verklighet

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-19 19:55



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
verkliga, viktiga saker. Om riktigt. Lite dans över denna, i stilen.
2012-06-20

  Lars E Jönsson
Gillar denna text
2012-06-19

    ej medlem längre
Starkt och fullt av mustig känsla. Dina ord når fram och längtan känns....efter den där känslan av hudnära närhet....
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP