Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten Phil -Limerick

Det var en gång en katt vid namn Phil
som avskydde sin föda, makrill
Nu är det nog
sa katten och drog
nu flyttar jag till huset intill!




Bunden vers (Limerick) av Missi VIP
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-02-04 09:36



Bookmark and Share


    Mr. Edward
Fiffig !
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon