Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En synnerligen aktuell fundering
vilken frekvent varit uppe i framkanten av mitt medvetande
under rätt många år nu ...




Var gång jag försöker ...

... fånga upp 
något av de fåtal
positiva signaler 
du avger alltför sällan

för att vi ska kunna
gå vidare 
och lägga konfliktlinjen
bakom oss

- Inte för din skull
men för våra älsklingars skull -

Märker jag efter tag
att du blott 
nyttjat min ambition
tilll att införskaffa 
ny information
som underlag
för ditt fortsatta
korsfarande 
emot allt 
som har att göra
med mitt jag
och det liv jag lever

Vilket du så skickligt
förtroendet för

undergräver


Undrar stillsamt
oroad inom mig
om du någonsin
kommer att förändra dig ...

... och om jag
någonsin ska lära mig
att ej lika ständigt
gå i fällan
du ständigt gillrar
med nya lockelser
vilka är tänkta 
att få mig att
än en gång
försöka tro på dig ...






Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-21 13:49



Bookmark and Share


  Magica VIP
Förändra sig kan bara hon göra om hon själv VILL och INSER att hon har problem, om så är fallet, dessvärre.
Om hon inte gör det så är det bättre att inte tro att en förändring från hennes sida är möjlig, annars blir smärtan bara större för dig.
Du kan vara glad att du iallafall tänker på andra och sätter dina barns välmående så högt som du verkar göra!
Önskar dig en trevlig midsommar och sänder en stor kram! :)
2012-06-21

  Niclas Petersson VIP
Känner igen och känner med dej.
Det där ett jävla gift det där.
Bra skrivet.
Gillar.
2012-06-21

  Maiah VIP
Relationsproblem är det svåraste som finns...och eftersom man aldrig kan förändra någon annan bara sig själv. Men det som jag tycker din text talar starkt om är att känna sig lurad och utnyttjad vilket är jobbigt. Därför är det viktigt att sätta en tydlig gräns för att skydda sig själv....
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP