Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftontimmarna nalkas
kvällsbrisen bringar Midsommarkvällen svalka

och värmen vi behöver vi av varandra får när kvällen är över ...




Det är med kärleken ...

... som det är med spel ...


Om vi inte ens försöker
lär vi knappast någonsin
ens ha en chans att finna
den vi så innerligt söker ...

Är inte någon som 
behandlar kärlek
som något slags spel

Men för att 
rätt hjärta kunna vinna
måste man våga
risken att välja fel ...

Och glöm inte
någonsin bort

att

ett leende och en blick
kan få dig att känna
att livet verkligen 
vill dig väl


Något som
inte så sällan
bidrar till
att vi lite oftare
någon in i vårt liv
välkomnar
än att vi 
hellre redan från början
väljer att ta farväl ...

Ty livet är alltför kort
för att i smått och stort
utifrån våra rädslor få slösas bort




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-22 16:58



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det är mycket bättre att försöka med kärleken än med spel när jag tänker efter ;)
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP