Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är, vem?

Vem

är

jag

?

Jo, jag är en liten tonårsdiktare som gillar rostat bröd med sylt.
Jag uttrycker mina tankar i dikter, men är oftast tyst.
jag är en tonårsflicka som längtar efter något nytt och overkligt.
Ofta drar jag olycka över mig själv. Säger något jag inte borde, gör något jag inte skulle gjort, men fram för allt blir kär...

så...

vem

är

jag

?

kort sagt....: 

en olyckligt brödrostätande tonårsdiktare som uttrycker sina overkliga tankar i kärlek....




Fri vers av Missi VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-02-05 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon