Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som betytt och betyder enormt för mig.


Naji Yaaqoub min skrivarvän


Jag saknar Dina texter

och Dig som person

på poeter.se


och önskar

med dessa rader

uppväcka mångas

goda tankar

och förböner


Så vi åter får

se Dina alster

och Dig själv

här på sajten


"En vän visar alltid kärlek,

en broder är till för att hjälpa i nöden."

Ordspråksboken 17:17


Så var och blev Du för mig

och nu ville jag återgälda

något av den generositet

Du givit mig och uppliva

allas goda tankar som

jag vet finns ibland oss


Önskningar att sända Dig

visa vår gemensamma uppskattning

för en poet med ett hjärta av guld


Hälsa, styrka, ny kraft och ny inspiration

sänder vi Dig i mångfald vår poetervän

så älskad och uppskattad av så många

som nu saknar Din närvaro oändligt




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-02 16:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
Vad bra skrivet Bibbi!
Jag hoppas att Naji Yaaqoub kommer tillbaka..till poeter.se
2016-03-31

  Ljusletaren
Demokratiskt land ... alla har rätt att få leva och uttrycka sig. Svårt för många att förstå/ kram


2016-02-17

  M M Mannheim VIP
Fint till en skrivarvän!
2012-07-15

  L Patrik W Johansson VIP
Så vår gode vän har tagit paus, men det behöver man ibland, han har mitt fullhjärtade stöd allrahelst med tanke på allt han gått igenom och jag tror han även stöder mig då jag tänker på de kommentarer han gett mig o andra

jag översatte ett par av hans till engelska vilket han var ok med
men jag gillar hans "accent" i originalen, det blir unikt på det viset
och jag gillar det unika

Be well,
LPWJ
2012-07-10

  Eva Langrath VIP
Fin och omtänksam text
2012-07-10

    ej medlem längre
Jag minns att han skrev om att åka bort i sommar, det är fint att du påminner om förbön.
2012-07-03

    ej medlem längre
Naji kommer tillbaka-hoppas jag!

Fint att du skriver lite om din saknad över en skrivarvän/vän.
Vi behöver nog lite mer av den varan-någon som bryr sig lite.
2012-07-03

    Meretseger
Undertecknar
2012-07-02

  Minkki VIP
Jag har noterat Najis frånvaro, trodde att han rest bort över sommaren?
2012-07-02

  Rise Little One
Jag skriver under...
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP