Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemliga trädgård

Jag önskar jag hade en hemlig trädgård
där rosorna blommade jämt
och gräset alltid var grönt
där fåglarna alltjämnt kvittrade

Där skulle jag vilja vara
just nu




Fri vers av Missi VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-02-05 14:46



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
jomen har du inte det då?? det tror jag:)) gå bara in...vackert poetat
2006-02-05

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag känner igen din längtan i vintermörkret. Tack för att du sade ord på den åt alla oss som längtar!
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon