Kärleken bara finns där, oavsett ...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken bara finns där, oavsett ...




Jag ÄLSKAR.. jag åtrår, jag längtar....!

 

 

Min kärlek

min längtan

går till någo"N" som är ALLT för  förbjuden

 

"h*n" är så förbannat vacker!

"h*n" är så förbannat vis

"h*n" uppfyller mig med Åtrå

OCH

glädje

 

Jag vill dela mig själv med dig

 

"h*n"

 

.........

 

Jag Är FÖRÄLSKAD i förälskelsen

 

Åtrån är vacker

 

Hon.........som..............Han

 

för MIG är ALL kärlek

 

lika

 

STOR!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-06 19:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sådan hyllning till det största!!!!
2012-07-15

  Lars Hedlin
En känsla som berusar länge länge.....
2012-07-14

  Peter Kohlm VIP
Häääääääärligt!
2012-07-06

    ej medlem längre
Underbar hyllning till kärlek!
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans