Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitt inte och se på...




Kom då

Du behöver inte vaka
bevaka
jag sitter fast här
    inte tårar
bara i ensamhet

Ingen fara
inget som inte går att bota med
vin  hud
   och läppar
som säger som det är

Du behöver inte fundera

det är som det är
och om nu du vill annat
så spåra mig och kom
   bejaka dig




Fri vers av Gryft
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-10 14:00



Bookmark and Share


  träsnidaren
jag kommer spåra dig

bejaka

underbar poesi!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft