Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Espero, esperamos, esperan ...


Förväntad

Vi kan se när du rör dig
Men hur ser du ut?

Vi undrar vad du tänker
Vem du blir, vad du tycker

Sängen står bäddad
Små kläder fint vikta

Vi väntar dig nu
Din mamma hon strålar
Din pappa vill nära

Vi önskar dig lycka, vi önskar dig väl
Av kärlek
Till kärlek
Du lilla




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 505 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-12 15:14



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert om längtan och väntan
2012-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...läser också längtan.
2012-07-12

  walborg
Gott att läsa
2012-07-12

  Eva Langrath VIP
Ömsint vackert
2012-07-12

  aol
ömt vackert skriftat
2012-07-12

  träsnidaren
Mycket vackert! Jag gillar den.
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind