Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla bli kvar!




Du kommer

 

 

Att jag går här och längtar
det vet du
fast jag klarar dig inte just nu

du ler och säger du kommer

Bra med ensamhet
med massor av folk omkring
bara du inte dyker upp

du ler och säger du kommer

Jag vet att du finns där
och du vet alltid var du har mig
det gör mig varm

 du ler och säger du kommer

När jag behöver dig finns du
men inte nu vännen
stanna där du är

 du ler och säger att du kommer

Jag vet jag behöver dig
men inte just nu
tankar jag tankar i min ensamhet

men du bara ler och säger du kommer




Fri vers av Gryft
Läst 383 gånger
Publicerad 2012-07-12 15:46



Bookmark and Share


  träsnidaren
Väldigt känslosamt!

Ett mycket varmt stycke poesi som tilltalar mig.
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft