Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en svunnen tid

 




poltergeist (hastigt nedtecknat utan nikotin)


ibland skulle jag vilja hugga en kniv rätt igenom mitt eget ben, skära upp det och låta köttet välla ut ur. ner på marken och jag skulle skrapa upp och lägga det i en gammal kartong för kinamat. andra dagar skulle jag vilja att någon ond ande skrämde mig såpass att jag tog bilen och körde till macken för att köpa cigaretter. de flesta dagarna står jag ut, men knappast mer.




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-07-14 00:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag kan inte bestämma mig för om texten kan vara overstatements eller om den kan vara inspirerad av understatements. Men pennan är vass.
2012-07-16

    ej medlem längre
härligt drastiskt - särskilt att åka efter cigaretter ...
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP