Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men så kom du bullriga

 

en rand mot tiden,
så stilla drog den
bort

den vila så längtad

äntligen blev den

*

där fingrar lägger sin mot,
nuddas

i ensamhet

 

stillhet

*

men så kom du bullriga, kittla sinnen, brotta kropp,

ruska om

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-16 13:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När tystnad och stillhet blir för stor kommer den bullriga och väcker upp...skönt!
2012-07-16

    ej medlem längre
härlig text i "partär"..**
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP