Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag vet att jag vill, för att sedan ångra mig och ångra mig igen.

Jag vill vara en rasande komet
som lyser
men
faller, fallet, faller
samtidigt som jag brinner,
förgör, förstör och förintar allt
i min väg.

Jag vill vara en storm
stolt
men virvlande, dimmande
och
blöt.

Du ville vara lycklig,
varm
men
blev kall, trasig
och
förpestad.

Jag skulle vilja vara en sommar,
ljus
men förblindad, myggbiten
och
allt du önskar jag inte var.

Men mest skulle jag vilja vara din,
mindre,
men ack så vacker, rosenröd
och
tvivelfri.

Allt vill jag bli
för att sedan ångra mig
och
sen ångra mig igen.




Fri vers av Emelie Skoog
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-17 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal