Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Invid Mälarens östra strand en dag av solljus i Västerås. Bilden tagen igår av min yngsta dotter Sara Forslund.


Östra Mälarstrand i Västerås.


Herre gör mig stilla

stilla inför Dig

nöjd att i det lilla

även offra mig!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-20 10:10



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vackert och innerligt!
2012-07-25

    ej medlem längre
Få rader med stor betydelse!
2012-07-23

  Sonja Sidorow Lapington
stor känsla......och i det lilla än större
2012-07-23

  ResenärGenomLivet VIP
En fin bön...
2012-07-23

  bittemi VIP
Tycker om dina ord och behöver dom idag. Tar dom med mej
2012-07-23

  anits VIP
Så vackert och berörande skaldat
2012-07-20

  mare VIP
Fina ord
2012-07-20

    ej medlem längre
gillar!*
2012-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP