Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten eventuell sista ansats innan helgens uppdateringar av poeter.se
med åtföljande nedstängning av vårt kryp in sker senare under kvällen ...




Sist men inte minst ...

... den dig jag söker
som är ämnad för mig
är inte någon jag Kan leva med ...

... utan du är någon
jag vare sig Kan eller Vill leva utan!




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-20 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP