Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrim till Ludde




Litet litet barn jag vill
hålla dig intill så tätt
när dagar läggs till år och när
det stora livet inte är så lätt.

När solen skiner just på dig
eller när svarta drömmar ryter
vill jag vara nära dig
när modet vågar eller när det tryter.

Litet litet barn du är
en spegling av livets drömmar
allt som stora havet ger
och det vilda i bäcken som strömmar

tacksam är jag över det
att du kom in i vår värld
att vi får lov att följa dig
genom livets färd.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-24 08:25



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Kärleksfull omsorg!
2012-07-24

    ej medlem längre
Äkta glädje
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP