Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

norrbränningen ligger längre söderut än man kan tro

 

och så ville jag
sluta vara rädd, tänkte
slänga alla tvivel

 

över axeln som salt för
den vidskeplige, inte
för att en svart katt

skulle rubba mina cirklar, men

det gör du

 

så räddhågsna

kan lägga till vid sörbränningen som
för övrigt ligger längre norrut än

man kan tro

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-28 23:32



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
jag tänker att nya möten kan vara en väg till förändring...simpelt ? nej jag tycker inte det...tvärtom mycket upplyftande och som förtjänar att påminna oss alla om...om och om igen...så kan man vända upp och ner på saker och känna sig fri i skallen
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP