Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osedvanliga självmord II


3 hubbabubba och sedan låter man den stora bubblan omgärda både näsa och mun. väntar in och låter luften ta slut. syrebrist leder till döden, vill jag lova




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-31 10:20



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
tja... äckligt sött detta, hellre saltlakrits rätt ner i näsan.
2012-08-06

  Ingela Svenson VIP
Försök inte!
2012-08-03

  Peter Olausson VIP
den sötdoften i näsan före den sista resan...nej tack, föredrar saltsmak!
2012-07-31

  Gunnar Hilén VIP
du har prövat alltså...
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP