Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sista galet, lovar..


se bara hur min lek bubblar i din kropp

 

 

galet, dunbolster flyger
i rummet

kampen
båda vann

galet, bäddas in
i bomull

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-31 16:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag läser texten som lustfylld
2012-08-02

  Gunnar Hilén VIP
nu gissar jag vad galet kan vara...ilska
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP