Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du panikångest? Ha inte det!


Ingen panik!

Allt är egentligen så enkelt
bara man vet hur man ska göra

Panikångesten hittar du på
och låter den växa sig så stark
att du svettas av att tänka på
att kanske gå till biblioteket

Du såg ju på schemat, på tavlan
att det bara är att avleda tankarna

Tänk positivt, tänk glatt i stället
och visa inte dina psykbryt




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-01 16:05



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
visst, lätt som en plätt :)
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind