Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på bestämd tid

 

som bosatte jag mig
då en lång lång stund
i ditt mörker. inredde för
krig och svält och
dagar av ensamhet. det var aldrig
min mening att bli
kvar där. det var aldrig min tanke
att slå rot. det var aldrig.

 

som en långsam död, som
sakta vred sig nerför
en trappa i spiral, som räknade jag trappstegen
för att aldrig finna. det sista.

 

~

 

men, tro mig. det var aldrig
min mening
att min död också
skulle bli din. Död.

 




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-04 09:56



Bookmark and Share


  Nanna X
klingar mörkt och sant
2012-08-04

  Gunnar Hilén VIP
Hitchcock...
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP