Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration Laleh´s - storebror - \"han lever inte för en framtid, utan för idag\" och ja, jag rimmar igen!


Stor i orden

har en bror
vuxit i sina skor

hans frihet är hans egen



inget arbete
skäggigt anlete

han klättrar inte på stegen



hans egna ord
faller ej i jord

som av föräldrar anses god



sin egen frid
bildas av andras tid

ska det räknas som mod?




Fri vers av Labra lege
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-02-07 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege