Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig terror



När kvällen blivit natt
då är det dags att sova.
Jag lägger mej i sängen...
...är skönt, det vill jag lova.
Så släcker jag min lampa
och sluter ögonen.
Jag slumrar till
men vaknar sen;
"O, nej! Nu hör jag den!"

Av surret så förstår jag;
det är en liten mygga
som kommit genom fönstret...
...går ej att förebygga.
Jag far upp ur sängen
för att döda den.
Det måste gå
att hitta den,
så jag kan sova sen.

Jag står där med min "smälla"
och hör den än en gång.
Den flyger upp mot taket
och sjunger på sin sång.
Då sträcker jag upp armen
och slår så gott jag kan.
Jag hitta rätt,
den blev en fläck.
Historien är sann...




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-08 06:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-08-13

  Ljusletaren
Grattis till din uppmärksammade text/ kram
2012-08-13

  Robert Jonsson VIP
haha sov gott resenär och lilla mygga...
2012-08-13

  Siggesdotter
En igenkännande beskrivning som du formulerat så bra och roligt med skön rytm - så som du alltid får till det :-)
2012-08-10

    ej medlem längre
Ja dessa mygg..mycket bra skrivet..
2012-08-09

  anits VIP
Härligt skrivit, och igenkännande
2012-08-08

    ej medlem längre
Vilken härlig historia!
2012-08-08

    Ken Cassel
Att historien är sann kan jag förstå, då även jag har varit med om

detta surrande

Bitande

Så att man inte kan få sova i lugn och ro

Bra skrivet, vännen min

En text som är full med humor :)

Gillar...


2012-08-08

  Linda CH VIP
Fint humoristiskt berättat om den lilla nattliga terroristen!
2012-08-08

  Blåbärskaj
Applåd från en levande myggmagnet
2012-08-08

  Bibbi VIP
Situationen känns igen.
2012-08-08

  Ljusletaren
Det är inte alltid man får tag i dem ;.)
Irriterande så hemskt!
/kram
2012-08-08

  Skogsfen.
Humoristisk sansaga har upplevt samma, applåd och kram
2012-08-08

  Rise Little One
Oj vad grymt!!!
2012-08-08

  bittemi VIP
Känner igen det nattliga dramat med myggor! Underhållande att läsa!
2012-08-08

    ej medlem längre
bra, * lyckligt slut, uti nattlig "terror"...
2012-08-08

  Palett
Känner man igen, bra beskrivet !!
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP