Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att välja krig XI

 

korset i cirkelns mitt, repen som band
samman fogar (över) kroppar
nåd föll över ögonlock

 

händer höll nätter i vaka, skänkte
sänkte ner i svart hav,                                   ett offer
[stanna min gud, låt mig ~ ]
en bön, och aftonstjärnan och glasformationerna i sand där blixten slagit ner och svärdet draget ur sin slida och armén i horisonten och krigarna

 

ur hav reste sig en naken vacker stolt

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-10 09:27



Bookmark and Share


  Tarantaran
C´est la guerre ;), litet så?!
2012-08-10

  Gunnar Hilén VIP
gudomligt vacker bön...om styrka och stolthet
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP