Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag rymmer

 

kom lilla, jag rymmer
dig

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-10 18:20



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Genial lek med orden !
2012-08-11

  Linda CH VIP
Moderskärlek? Mycket ömsint.
2012-08-10

  Tarantaran
Så fin; rymmer mycket känsla;)
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP