Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bon Appetit,varsågod och smaka..


Filosofiska rätter..

Filosof uti fingerspetsarna
så känslig för livets olika nyans
observerar, absorberar ständigt intryck
lagrar dem i mitt inre skafferi
plockar fram när behovet trycker på
och lägger ut på livets tallrik
låter andra få smaka känna uppleva
mina skapade rätter..







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-24 09:43



Bookmark and Share


  ULJO
Inte helt fel
2012-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Fint och smakrikt...
2012-08-24

  Bibbi VIP
Tackar!
2012-08-24

  aol
bra skriftat, fortsätt så vännen, vi smakar gärna,
2012-08-24

    ej medlem längre
Tack mare för uppdukningen

blir glad av din filosofi ....
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP